Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Καθημερινά φροντίζουμε την ενημέρωσή μας αλλά και την εξέλιξή μας πάνω στο χώρο της τέντας και των συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης. Η συνεργασία μας  με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας προσφέρουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα  και λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Αλλαγή φθαρμένων εξαρτημάτων

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που ενδεχομένως λόγω της φθοράς τους να χρειάζονται αντικατάσταση(για παράδειγμα βραχίονες, μηχανισμούς, ράουλα , τάπες κ.τ.λ.)

Συντήρηση φθαρμένων ραφών

Οι τέντες με το πέρασμα του χρόνου είναι φυσιολογικό να παρουσιάσουν φθορές στα γαζιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς πρέπει να βγάλουμε την τέντα και να ξαναράψουμε όλα τα γαζιά από την αρχή.

Τρόποι Επισκευής

Όπως είναι φυσικό σε μία τέντα που βρίσκεται συνεχώς σε χρήση και εκτίθεται σε καιρικά φαινόμενα είναι πιθανό να εμφανιστούν διάφορες φθορές. Ως μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου έχουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα, έτσι η επισκευή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Αν βρίσκεστε κοντά στην έδρα μας μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας, να εκτιμήσουμε τη βλάβη και να αναλάβουμε την επισκευή της τέντας.
  • Αν βρίσκεστε σε κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας, μπορούμε να σας οδηγήσουμε τηλεφωνικά για το πως μπορείτε να επισκευάσετε την τέντα μόνοι σας ή να μας την στείλετε ώστε να την επισκευάσουμε εμείς.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε Ενημέρωση

Η εταιρεία μας, από τις παλαιότερες στον τομέα κατασκευής τεντών στην Ελλάδα!

Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις τεχνικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και πιστεύουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα!
Ζητήστε Ενημέρωση