Όλα όσα χρειάζεται μία τέντα

Εξαρτήματα και ανταλλακτικά από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς σε ασυναγώνιστες τιμές, στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Υφάσματα τέντας

Ένα από τα σπουδαιότερα στοιχεία μιας τέντας είναι το τεντόπανο. Εκτός από την αισθητική καθορίζει και την διάρκεια ζωής μιας τέντας.

Βραχίονες

Οι βραχίονες είναι το τμήμα αυτό της τέντας το οποίο χρησιμεύει στο να ανοίγει και να κλείνει η ίδια η τέντα. Το συγκεκριμένο μέρος δεν είναι σταθερό σε κάποια επιφάνεια.

Αντιρίδες

Η αντιρίδα είναι το τμήμα αυτό της τέντας, πάνω στο οποίο ανοιγοκλείνει η τέντα. Προσφέρει μεγάλη αντοχή στον αέρα καθώς δεν μετακινείται αλλά είναι ενσωματωμένη συνήθως σε κάγκελα.

Άξονας τέντας

Αποτελεί το κομμάτι αυτό της τέντας πάνω στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα.

Αντίβαρο τέντας

Το αντίβαρο  βρίσκεται στο κάτω μέρος της τέντας, δηλαδή στο τέλος της,  και χρησιμεύει στο να την κρατάει σταθερό το βάρος της προς τα κάτω.

Κουζινέτο τέντας

Αποτελεί το κομμάτι αυτό πάνω στο οποίο στηρίζεται ο άξονας. Παράλληλα το ίδιο είναι στερεωμένο στον τοίχο ώστε να παρέχει στήριξη στην τέντα.

Μηχανισμός τέντας

Ο μηχανισμός είναι το βασικό λειτουργικό τμήμα της τέντας. Χάρις σε αυτό υπάρχει η δυνατότητα του να ανεβοκατεβαίνει το ύφασμα της τέντας.

Μανιβέλα τέντας

Το κομμάτι της τέντας με το οποίο χειροκίνητα θέτουμε σε κίνηση τον μηχανισμό και αντίστοιχα κατεβάζουμε ή ανεβάζουμε την τέντα.

Ζητήστε Ενημέρωση

Ενδιαφέρεστε για εξαρτήματα και ανταλλακτικά τέντας;

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα ότι είναι απαραίτητο για να επισκευάσετε την τέντα σας.
Ζητήστε Ενημέρωση