Εγκαταστήστε ένα Σύστημα Αυτοματισμού στην τέντα σας

Παρέχουμε αυτοματισμούς και μοτέρ μόνο από κορυφαίους οίκους του χώρου!

Πως ο αυτοματισμός θα σας λύσει τα χέρια;

Όχι άλλες άσχημες και δύσχρηστες χειρολαβές! Μπορείτε να χειριστείτε εύκολα τα συστήματα τέντας με τηλεχειριστήριο, smartphone ή τάμπλετ. Χαμηλώνουν στο ύψος που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σας παρέχουν ιδανική σκιά και ήλιο στη βεράντα σας.

Ο αισθητήρας ανέμου μαζεύει αυτόματα το απλό σύστημα σκίασης ή το σύστημα σκίασης τύπου κασετίνας όταν δυναμώνει ο άνεμος για να προστατεύσει το σύστημά σας.

Ο αισθητήρας ήλιου κατεβάζει το σύστημα σκίασης αυτόματα για να διατηρήσει δροσερό το σαλόνι σας. Προσθέστε συσκευές φωτισμού στα συστήματα τέντας σας για να απολαμβάνετε μεγαλύτερα απογεύματα στη βεράντα σας.

Δωρεάν Ενημέρωση
somfy-expert

Μέλος του προγράμματος Somfy Expert

Επιλέγοντας έναν Somfy Expert εξασφαλίζετε ότι θα λάβετε υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης για την εγκατάσταση του μοτέρ και των συστημάτων αυτοματισμού Somfy. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Απογειώστε τα συστήματα σκίασης που έχετε

Τα περισσότερα συστήματα σκίασης μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρικά μετά την εγκατάσταση τους

Έξυπνη Διαχείριση

Με την εγκατάσταση ενός αυτοματισμού, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε τα πάντα μέσω ενός χειριστηρίου, smartphone ή tablet

Καινοτόμα Τεχνολογία

Τα μοτέρ που σας παρέχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία

Κορυφαίοι Κατασκευαστές

Προσφέρουμε μοτέρ και αυτοματισμούς από κορυφαίους οίκους με γραπτές εγγυήσεις καλής λειτουργίας

Επιπλέον Δυνατότητες

Επιλέγοντας έξτρα δυνατότητες όπως αισθητήρες ανέμου και ήλιου η τέντα σας καταλαβαίνει πότε πρέπει να ανέβει ή να κατέβει

Αποστολές τέντας σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εργασία σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελληνικής επικράτειας και αν βρίσκεστε. Είτε βρίσκεστε σε πόλεις όπως η Λαμία, ο Βόλος ή η Κόρινθος, είτε βρίσκεστε σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως το Καρπενήσι ή η Αράχωβα, είτε βρίσκεστε σε πολυσύχναστα νησιά όπως η Μύκονος η Σκιάθος και η Σκόπελος, είτε σε δυσπρόσιτα όπως η Λέρος, η Αμοργός και η Κάρπαθος.

Όπου και αν βρίσκεστε η Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη αναλαμβάνει την αποστολή της τέντας στο χώρο σας ρυθμισμένη και έτοιμη για τοποθέτηση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βιδώσετε την τέντα στον επιθυμητό χώρο.

Οι τέντες τιμές Αθήνα φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%
Οι τέντες τιμές Μύκονο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 17%
Οι τέντες τιμές Βόλο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%
Οι τέντες τιμές Πάρο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 17%
Οι τέντες τιμές Θεσσαλονίκη φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%