Γνωρίστε την Τέντα Εύκολης Τοποθέτησης

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα, θα παραλάβετε το κατάλληλο σύστημα τέντας που ταιριάζει στο χώρο σας και εσείς απλά θα το βιδώσετε!

Τι είναι η Τέντα Εύκολης Τοποθέτησης;

Οι συγκεκριμένες τέντες καθιστούν όλη την διαδικασία αρκετά εύκολη καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να βιδώσετε την τέντα στον χώρο σας.

Αρχικά θα σας ζητήσουμε κάποιες πληροφορίες όπως οι διαστάσεις του χώρου που θέλετε να τοποθετήσετε την τέντα και φωτογραφίες του χώρου. Έπειτα θα σας συμβουλέψουμε για τις διαθέσιμες επιλογές σε είδος τέντας, τεντόπανο και μηχανισμό ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Τέλος θα σχεδιάσουμε την τέντα σας, θα σας στείλουμε το προσχέδιο να το εγκρίνετε και αφού ολοκληρώσουμε τη διαδικασία θα την παραλάβετε έτοιμη ρυθμισμένη. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να την βιδώσετε.

Δωρεάν Ενημέρωση

Θέλετε μια πλήρη Ενημέρωση;

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τι επιλογές σε τέντες εύκολης τοποθέτησης έχετε;

Μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω έτοιμες λύσεις, αν δεν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει επικοινωνήστε μαζί μας!

Τέντα εύκολης τοποθέτησης με Αντιρίδες

Τέντα εύκολης τοποθέτησης με Βραχίονες

Τέντα εύκολης τοποθέτησης με Ζελατίνα

Ζητήστε Ενημέρωση

Ενδιαφέρεστε για τέντα εύκολης τοποθέτησης;

Με το ολοκληρωμένο σύστημα Τέντα Εύκολης Τοποθέτησης αναλαμβάνουμε την αποστολή της νέας τέντας σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τη βιδώσετε. Ζητήστε ενημέρωση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
Ζητήστε Ενημέρωση

Δείτε όλα τα προϊόντα τέντας

Κάντε κλικ εδώ

Αποστολές τέντας σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εργασία σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελληνικής επικράτειας και αν βρίσκεστε. Είτε βρίσκεστε σε πόλεις όπως η Λαμία, ο Βόλος ή η Κόρινθος, είτε βρίσκεστε σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως το Καρπενήσι ή η Αράχωβα, είτε βρίσκεστε σε πολυσύχναστα νησιά όπως η Μύκονος η Σκιάθος και η Σκόπελος, είτε σε δυσπρόσιτα όπως η Λέρος, η Αμοργός και η Κάρπαθος.

Όπου και αν βρίσκεστε η Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη αναλαμβάνει την αποστολή της τέντας στο χώρο σας ρυθμισμένη και έτοιμη για τοποθέτηση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βιδώσετε την τέντα στον επιθυμητό χώρο.

Οι τέντες τιμές Αθήνα φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%
Οι τέντες τιμές Μύκονο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 17%
Οι τέντες τιμές Βόλο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%
Οι τέντες τιμές Πάρο φορολογούνται με Φ.Π.Α. 17%
Οι τέντες τιμές Θεσσαλονίκη φορολογούνται με Φ.Π.Α. 24%